Ruilen en retourneren

Retourneren

  • Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je product retour te melden. Hierna heb je nog 7 dagen de tijd om het product aan ons terug te sturen 
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Verpak het product zo mogelijk in de originele verpakking.
  • Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.
  • Alle producten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie.
  • Gaat een artikel kapot, ook dan helpen wij je. (Mail mij: maret.holtkamp@topbags.nl)

Kan ik alle artikelen retour sturen?

In principe heb je het recht om alles te retourneren (met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen), zolang je alles in de originele staat behoudt. Dit betekent het volgende:

  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele verpakking zitten,
  • Zorg ervoor dat alle labeltjes aan het product blijven zitten 
  • Wees zuinig op de producten zodat deze onbeschadigd bij ons terug komen
  • Je mag een artikel bekijken zoals je dat ook in een winkel zou doen. 
  • Gepersonaliseerde artikelen kun je helaas niet retour sturen

Retour online aanmelden

Wil jij een product retourneren? Dat kan! Via onderstaande e-mail kun je eenvoudig en snel je retour aanmelden: maret.holtkamp@topbags.nl

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen? 

Helaas is het ruilen van een artikel niet mogelijk.

Krijg ik altijd het volledige aankoopbedrag terug?

In principe bijna altijd. Het is logischerwijs wel afhankelijk van de staat van het product. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Je mag een koffer bijvoorbeeld gerust uit de verpakking halen en bekijken, het is niet de bedoeling dat je er eerst mee op vakantie gaat en de koffer vervolgens aan ons terugstuurt.

Garantie


Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie hanteren wij fabrieksgarantie van de leverancier. Deze fabrieksgarantie verschilt per leverancier en wordt bij ieder artikel op de webshop apart vermeld onder ‘Artikelgegevens’.

Ons retouradres:

Holtkamp Lederwaren
Wemenstraat 5-7
7551 ET Hengelo