Koffers huren

De oplossing voor mensen die geen grote reiskoffers kunnen opbergen
Een prachtige vakantie of zakenreis geboekt maar niemand van je vrienden of familie heeft een koffer te leen? Ben je het zat om grote koffers op te bergen? Topbags.nl biedt met deze unieke service daar de oplossing voor. Koffers worden meestal 50 weken per jaar niet gebruikt. Jammer, want ze nemen zoveel ruimte in beslag. Naast deze verspilling van ruimte, kan een koffer van goede kwaliteit een fortuin kosten! Moe van het lenen, defect raken, repareren en schoonmaken van je koffer? Wij lossen dit probleem op een efficiënte en duurzame manier op.

Met het wereldmerk Samsonite bieden wij kwaliteit koffers aan voor een zeer betaalbare huurprijs. Het verhuren van koffers is een gemakkelijk proces. Je kiest jouw juiste formaat Samsonite bagagekoffer en je kunt hem ophalen bij ons in de winkel (op vertoon van je legitimatie + borg).  

Samsonite

Samsonite Magnum Eco Ice Blue Spinner 55 cm

Eigenschappen Magnum Eco Spinner 55 cm:

Hoofdvak met klemsluitingen, inhoud 38 liter, gewicht 2,6 kg, twee compartimenten, TSA-cijferslot, boven- en zijhandvat, ritsvak aan de binnenzijde, dubbele trekstang en vier dubbele zwenkwielen.

Buitenafmetingen: H 55 x B 40 x D 20 cm

Eerste week € 25,00

Aanvullende weken: € 12,50 per week extra (week is van zaterdag op zaterdag). Je kan de koffer maximaal 4 weken huren.


Samsonite

Samsonite Magnum Eco Ice Blue Spinner 69 cm

Eigenschappen Magnum Eco Spinner 69 cm:

Hoofdvak met klemsluitingen, inhoud 82 liter, gewicht 3,8 kg, twee compartimenten, TSA-cijferslot, boven- en zijhandvat, ritsvak aan de binnenzijde, dubbele trekstang en vier dubbele zwenkwielen.

Buitenafmetingen: H 69 x B 48 x D 30 cm

Eerste week € 30,00

Aanvullende weken: € 15,00 per week extra (week is van zaterdag op zaterdag). Je kan de koffer maximaal 4 weken huren.


Samsonite

Samsonite Magnum Eco Ice Blue Spinner 75 cm

Eigenschappen Magnum Eco Spinner 75 cm:

Hoofdvak met klemsluitingen, inhoud 104 liter, gewicht 4,2 kg, twee compartimenten, TSA-cijferslot, boven- en zijhandvat, ritsvak aan de binnenzijde, dubbele trekstang en vier dubbele zwenkwielen.

Buitenafmetingen: H 75 x B 51 x D 32 cm

Eerste week € 40,00

Aanvullende weken: € 17,50 per week extra (week is van zaterdag op zaterdag). Je kan de koffer maximaal 4 weken huren.


Reserveer tijdig uw koffer

Bel: 074 – 2912205 of mail naar: koffer-huren@topbags.nl. Reserveer op tijd zodat u zekerheid heeft dat de juiste koffer op het juiste moment ter beschikking is. Beperkte voorraad, bestel nu.

Duurzaam

Onze Samsonite koffers zijn gemaakt van gerecycled plastic dat is ontwikkeld uit gebruikte yoghurt bakjes en de voering is gemaakt van PET-flessen.

Annuleren 5 dagen voor levering

Vanwege drukte op de luchthavens weten we dat vluchten kunnen worden geannuleerd. Dat is erg vervelend dus zorgen we ervoor dat je je bestelling kosteloos kan annuleren.

Eenvoudig ophalen

Ons team zorgt dat je koffer kunt ophalen op de door jou gekozen dag + tijd in onze winkel. Reserveer tijdig, er is een beperkte voorraad