Holtkamp Lederwaren | Wemenstraat 5-7 Hengelo

Koffers, vele merken, soorten en dus oplossingen.

Zonder koffer is het niet makkelijk om te reizen! Holtkamp Lederwaren is officieel dealer van bijna alle merken. Ons assortiment bestaat uit tig modellen van onder andere merken als Samsonite, American Tourister, Delsey en Gabol. Van harde koffers en zachte koffers tot handbagage koffers die voldoen aan de eisen van alle denkbare luchtvaartmaatschappijen. Van modellen zo licht als een veertje tot modellen zo sterk als een beer. Alles uiteraard in verschillende prijsklasses. Mocht u een vraag hebben of advies willen, aarzel niet en bel ons op 074-2912205. 

In je sas met een Topbags tas!

Omdat wij zelf dol zijn op tassen zorgen we er natuurlijk voor dat we een fanTAStische collectie in huis hebben. In allerlei prijsklasses, modellen en maten en zeker ook voor allerlei gelegenheden. De ene keer heb je gewoon een praktische tas nodig maar soms wil je ook gewoon een fanTAStische eye catcher. Bijvoorbeeld van Longchamp, Berba, Spikes & Sparrow, Chesterfield. Zo goed als alle merken zijn bij ons verkrijgbaar. 

Allerlei soorten rugtassen en schooltassen.

Rugtassen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. U zoekt een stevige en comfortabele rugtas voor een lange wandeling, of heeft er één nodig voor de schoolboeken? Bij Holtkamp Lederwaren hebben wij een ondenkbaar ruim assortiment rugtassen. Van alle denkbare kleuren en uitvoeringen van de welkbekende Eastpak reeks, geliefd bij iedere scholier, tot comfortabele tassen van Samsonite of Gabol.

Een fanTAStische Damestassen.

Ook op je werk wil je natuurlijk indruk maken met een fanTAStische tas. Een goede werktas is tenslotte onmisbaar. Behalve mooi moet deze ook praktisch zijn. Laptoptassen met speciale vakken voor laptop, tablet, telefoon en andere benodigheden. Daar hebben we toch echt allerei oplossingen voor. Bij Holtkamp Lederwaren kunt u terecht voor Business & Laptoptassen in allerlei kleuren, stijlen, maten en merken. Van sportieve merken als Samsonite & Eastpak tot klassieke merken als Piquadro en Castelijn & Beerens. Voor een ieder wat wils bij ons in de winkel! 

Kopje koffie erbij?

Kom eens gezellig kijken bij Holtkamp Lederwaren in Hengelo. De koffie staat altijd klaar en u kunt heerlijk rondneuzen. Direct online bestellen? Dat kan in onze webshop.

Met hartelijke groet,

Maret Holtkamp