Dealer Samsonite Holkamp Lederwaren Topbags.nl koffers rugtassen reistassen

Samsonite koffers Markelo

SAMSONITE IN MARKELO (KOFFERS, RUGZAKKEN EN REISTASSEN)

Shop Samsonite online in Markelo bij topbags.nl. Of kom in onze winkel Holtkamp Lederwaren. Wij zijn officieel Samsonite dealer. Door de ruime collectie en verschillende prijsklassen, zult u dan ook altijd een geschikte koffer vinden. Ook vindt u in onze website topbags.nl Samsonite aanbiedingen. We zijn officieel Samsonite dealer voor Markelo. Heb je een vraag over een van onze Samsonite koffers? Neemt u dan contact op: maret.holtkamp@topbags.nl of 074-2912205. We hebben een ruim assortiment Samsonite op voorraad.

Je kunt ook altijd langskomen in onze winkel Holtkamp Lederwaren in hartje Hengelo (Wemenstraat 5-7).

Samsonite Markelo

Samsonite, een merk dat onder de reizigers de grootste naamsbekendheid geniet.
 Het al meer dan 100 jaar oude merk zet haar jarenlange kennis en vakmanschap om in een uniek vermogen om innoverend te zijn. Samsonite houdt zich continu bezig met het ontwikkelen van koffers en reis gerelateerde producten die voldoen aan de steeds vernieuwde eisen van consumenten en regelgeving. Een ruime keuze en een uitstekende garantieregeling dragen er tevens toe bij dat Samsonite een toonaangevend merk is in de branche.

Toonaangevend

 Samsonite is al jarenlange een begrip onder de reizigers en dat is niet zo gek. Het bedrijf zet de toon in de branche door continu in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Meer dan 100 jaar aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie is terug te zien in de producten. Zoals het merk zelf omschrijft: “Samsonite’s not just in the business of making luggage, we’re in the business of building confidence.”

Innovatief

 Innovatie staat bij Samsonite centraal. Het merk heeft in haar jarenlange bestaan al heel wat innovatieve producten op de markt gebracht. Zo introduceerde Samsonite onder andere de Curv-technologie. Kenmerkend voor deze technologie: licht, sterk en het ziet er ook nog eens goed uit ook. Samsonite is het enige merk dat gebruikt maakt van deze Curv-technologie die terug te vinden is in product series als de Cosmolite, de Lite-locked en ook de Firelite. Koffers van niet meer dan 3 kg: Zo licht als een veertje, zo sterk als een os!

 

BE SMART, BUY CERTIFIED

Holtkamp Lederwaren Topbags.nl dealer Samsonite

GA OP ZOEK NAAR DIT LOGO ZODAT U ZEKER SAMSONITE KWALITEIT IN HUIS HAALT.

UW AANKOOP BIJ EEN CERTIFIED
DEALER GARANDEERT U:

  • Een authentieke Samsonite.
  • Keuze uit het nieuwste aanbod.
  • Professioneel advies op maat dankzij onze getrainde experts.
  • Volledige ondersteuning van uw product, ook na verkoop.