Topbags.nl Holtkamp Lederwaren Longchamp le Pliage tassen

Longchamp tassen le Pliage Enschede

Shop Longchamp (le Pliage) tassen online in Enschede bij topbags.nl. Of kom in onze winkel Holtkamp Lederwaren. Wij zijn officieel dealer van Longchamp. Door de ruime collectie en verschillende kleuren, zult u dan ook altijd een geschikte Longchamp tas vinden. Ook vindt u in onze website topbags.nl aanbiedingen.

Snel geleverd, betaling achteraf is mogelijk (via AfterPay), ruime voorraad. Dit is wat u van ons kunt verwachten.

Bij Topbags.nl vind je eenvoudig jouw ideale Longchamp tas. Voor iedere gelegenheid. Het grote online aanbod biedt tassen in alle soorten, maten, kleuren en modellen en in verschillende materialen.

Voor vragen of specifieke wensen, stuur een bericht naar maret.holtkamp@topbags.nl. Bellen kan natuurlijk ook 074- 2912205.

Weet u

Longchamp’s traditie van perfectionisme vindt 65 jaar geleden zijn oorsprong, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag werkt het huis samen met de beste leerlooierijen van Europa en elders om juist díe kwaliteit en variatie van leer te vinden waarnaar men op zoek is. Ieder seizoen ontwerpen de ervaren handen van de ontwerpers van het huis weer eigentijdse creaties, waarmee het leer van de Longchamp-tassen een karakteristieke eigenschap krijgt die nergens anders mee te vergelijken is.

BE SMART, BUY CERTIFIED

UW AANKOOP BIJ EEN CERTIFIED DEALER GARANDEERT U:

  • Een authentieke Longchamp.
  • Keuze uit het nieuwste aanbod.
  • Professioneel advies op maat dankzij onze getrainde experts.
  • Volledige ondersteuning van uw product, ook na verkoop.