koffers reistassen Holtkamp Lederwaren topbags.nl

Koffers & reisartikelen Enter

KOFFERS EN REISTASSEN IN ENTER

Shop koffers en reistassen online in Enter bij topbags.nl. Of kom in onze winkel Holtkamp Lederwaren. Wij zijn officieel dealer van Samsonite, American Toursiter, Decent, Delsey, Kipling, Eastpak, FJÄLLRÄVEN en Gabol. Door de ruime collectie en verschillende prijsklassen, zult u dan ook altijd een geschikte koffer of reistas vinden. Ook vindt u in onze website topbags.nl ook aanbiedingen. Heb je een vraag over een van onze koffers of reistassen? Neemt u dan contact op: maret.holtkamp@topbags.nl of 074-2912205. We hebben een ruim assortiment koffers en reistassen in allerlei maten op voorraad.

Ook voor  labels, slotjes en travelwallits kunt u bij ons terecht.  Je kunt ook altijd langskomen in onze winkel Holtkamp Lederwaren in hartje Hengelo (Wemenstraat 5-7).

Bij Topbags.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan reistassen online, of u nu op zoek bent naar een weekendtas zonder wielen, of een reistas met wielen en uitschuifbaar handvat, in onze online shop vindt u precies wat u zoekt.

Een koffer met wielen

Er zijn verschillende uitvoeringen van koffers. Koffers en reistassen met wielen zijn ideaal voor een weekendje of klein weekje weg. Door de wieltjes en het trekhandvat zijn ze eenvoudig te vervoeren. Perfect wanneer u een eindje moet lopen met uw bagage; uw koffer of reistas dragen is niet nodig. De reistassen met wielen zijn ook goed met de hand of schouder te dragen. Een enkele reistas met wielen heeft ook twee schouderbanden, zodat deze ook als rugzak gedragen kan worden. Ontzettend handig ook als schooltas. Bent u op zoek naar een sportieve reistas, of juist een trendy of zakelijke reistas? De reistassen die u online bij ons kunt kopen, zijn in allerlei uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar.

Afmetingen koffers

Weekendtrip: 56 cm Handbagage koffers
Een kleine koffer met een hoogte die onder de 56 cm valt is geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Deze koffers zijn ideaal voor korte zakenreizen of dat stedentripje naar Rome. De koffers hebben een inhoud van ongeveer 25 tot 45 liter, wat overeenkomt met zo’n 10 kg bagage.

Weekje weg: 69 cm Kleine tot middelgrote koffers
Kleine tot middelgrote koffers hebben een hoogte die varieert rond de 69 cm. Deze koffers zijn ideaal voor een week naar de Spaanse zon. De koffers hebben een inhoud van ongeveer 55 tot 75 liter, wat overeenkomt met zo’n 10 tot 15 kg bagage.

Lange zomervakantie: 75 cm  Middelgrote tot grote koffers
Middelgrote tot grote koffers hebben een hoogte die varieert rond de 75 cm. Deze koffers zijn ideaal voor 2 à 3 weken vakantie. De koffers hebben een inhoud van ongeveer 75 tot 95 liter, wat overeenkomt met zo’n 15 tot 20 kg bagage.

Wereldreis: 81 cm Grote koffers
Grote koffers hebben een hoogte die varieert rond de 81 cm. Deze koffers zijn ideaal voor lange reizen. Deze koffers worden ook gebruikt voor de bagage van 2 personen. De koffers hebben een inhoud van meer dan 95 liter, wat overeenkomt met meer dan 20 kg bagage.

Reistas zonder wielen

Een reistas zonder wielen wordt vaak aangeschaft als sporttas, als weekendtas voor studenten of om mee te nemen op een weekendje weg. Veel reistassen die u online kunt kopen bij Topbags.nl, zijn geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. Wilt u er zeker van zijn dat uw reistas als handbagage mee mag, kies dan voor één van onze handbagage reistassen. Deze voldoen aan de norm die IATA -de organisatie die regelgeving verstrekt aan luchtvaartmaatschappijen- vastgesteld heeft voor de maximale afmetingen van handbagage. Aangezien enkele luchtvaartmaatschappijen een nog strengere norm hanteren, is het verstandig om vooraf bij uw maatschappij te informeren naar de maximale afmetingen. Alle reistassen die wij aan bieden zijn van uitstekende kwaliteit wilt, ook prijsbewuste kopers kunnen bij ons terecht voor een reistas.

Uw koffer morgen Gratis bezorgd

Bij Topbags.nl kunt u met een gerust hart koffer en reistassen online kopen. Diverse topmerken, allerlei kleuren en formaten; wat u ook zoekt, uw perfecte reistas vindt u hier! Alle koffers en reistassen worden gratis aan u bezorgd. Bent u niet helemaal tevreden, dan kunt u de reistas binnen 14 dagen gratis aan ons retour sturen. Hebt u een vraag over een bepaalde koffer of reistas? Aarzel dan niet en neemt dan contact op: maret.holtkamp@topbags.nl of 074-2912205.. Zij helpt u graag bij het maken van een juiste keus.

BE SMART, BUY CERTIFIED

Holtkamp Lederwaren Topbags.nl dealer Samsonite

GA OP ZOEK NAAR DIT LOGO ZODAT U ZEKER SAMSONITE KWALITEIT IN HUIS HAALT.

UW AANKOOP BIJ EEN CERTIFIED
DEALER GARANDEERT U:

  • Een authentieke Samsonite.
  • Keuze uit het nieuwste aanbod.
  • Professioneel advies op maat dankzij onze getrainde experts.
  • Volledige ondersteuning van uw product, ook na verkoop.