Delsey

DELSEY KOFFERS & TROLLEYS

Delsey betrad de kofferindustrie in 1946 en sindsdien is het merk niet meer van de bagagebanden af te slaan. Simpel maar elegant in design blijft het merk dicht bij haar Franse waarden. Delsey gelooft in functionaliteit en ontwerpt met die gedachte al haar koffers, trolleys, handbagage en reistassen. De Delsey trolleys staan bekend om bewegelijkheid en compactheid. Je merkt bijna niet dat je bagage bij je hebt. De trolleys van Delsey neem je daarom gemakkelijk als handbagage in het vliegtuig mee. Let wel goed op de maximale afmetingen voor handbagage van jouw vliegtuigmaatschappij.

Delsey vindt zijn oorsprong in de camera- en platentassen. Sinds de jaren ’70 heeft Delsey de stap gezet in de bagagewereld en is hierin niet meer weg te denken. Het Franse merk ontwerpt functionele, innovatieve en licht gewicht reisbagage volgens de laatste trends, met de nieuwste technologieën en met een ergonomisch, stijlvol en typerend design. Ontworpen om het leven van reizigers makkelijk te maken en om je te vergezellen met je mooiste reizen.

DELSEY BIJ TopBags.nl

Delsey heeft in de loop van de jaren een aantal sterke collecties op de markt gebracht. Voor iedere reiziger wat wils. Je kunt kiezen voor een van de harde koffers, hierin is je bagage is beter beschermd tegen beschadigingen. Of je kiest voor een zachte koffer, welke flexibeler is waardoor je vaak meer bagage kwijt kunt dan in een harde koffer in hetzelfde formaat.

Met een Delsey koffer loop je altijd in stijl. De koffers uit de Chatelet collectie zijn bijzonder stijlvol en elegant, met een vintage touch. De Initiale en Belfort collecties hebben daar in tegen een meer moderne, vlotte en sportieve uitstraling.

Ook aan de zakelijke klant is gedacht. Hiervoor heeft Delsey de strakke, sportieve doch uiterst stijlvolle Mouvementlaptoptassen en de La Defense pilot cases ontwikkeld.

ONLINE BESTELLEN BIJ Topbags.nl (by Holtkamp Lederwaren)

Online jouw favoriete Delsey item bestellen doe je makkelijk, snel en 100% veilig bij Topbags.nl. Je krijgt hem thuisbezorgd of kunt jouw bestelling ophalen in een van onze winkel. Vragen over het product of over je bestelling? Onze klantenservice zit van maandag tot en met vrijdag klaar om je vragen te beantwoorden. Bij Topbags.nl ben je verzekerd van een perfecte service, zowel online als in onze winkel.